Prieswinnaars Wiesneus 2021 bekend!

‘As een bok op de haverkist veur de priezen’, dat schreef ien van de kinder die het  Drentstaolig tiedschrift Wiesneus kregen hef. Tot 25 april kunden de oplössingen en kleurplaten inleverd worden. Oet alle inzendingen (umdebij 250 veur de kleurplaot en meer as 500 veur de puzzels) bint dizze prieswinnaars keuzen:

De oplössing van de woordzuker was Meer bewegen begunt mit minder te zitten. En dat har u.a. Tygo Steenwijk oet Assen goed!

De invulpuzzel har as oetkomst speulen. Dat wus Stefan Boontje oet Emmen ok hiel goed, daorum hef ok hij een tablet wunnen.

Oet alle mooie kleurplaoten kun de jury zowat gien keuze maken, daorum bint er twei winnaars keuzen: Sten Gils oet Beilen wint de tablet en met een eervolle vermelding krig Niek Scheerhoorn oet Koekange een schier boekenpakket van het Huus van de Taol.

Prieswinnaars kriegt persoonlijk en via de schoel bericht. Kiek veur de digitale Wiesneus op www.wiesneus.nl! Daor staot verhalen, liedties en puzzels r um speulenderwies met Drents gangs te blieven.