Moi, ik ben Roelie. Al sinds 2010 zit ik in het bestuur van het Huus van de Taol en dat doe ik met heel veel plezier. Ik heb de rol van penningmeester.

Als registeraccountant kan dat ook haast niet anders. Maar ik denk natuurlijk ook heel graag mee over andere zaken. Mijn interesse is heel breed.

Daarom ben ik eind 2018 in mijn dagelijkse werk ook voor mezelf begonnen, nadat ik 27 jaar bij de grote accountantskantoren gewerkt had. Als laatste werkte ik als ‘auditpartner’ bij Deloitte.

Nu hou ik mij bezig met een aantal commissariaten op allerlei werkgebieden, met mijn werk als lid van de beoordelingscommise MKB-regeling in het aardbevingsgebied, als cultureel aanjager in de gemeente Coevorden en met verschillende andere opdrachten als financieel deskundige, adviseur, trainer of coach. Mijn kennis en ervaring kan ik mooi kwijt in het bestuur van het Huus van de Taol.

Ik woon in Noord-Sleen en ben getrouwd met Klaas. Wij hebben allebei het Drents van huis uit meegekregen en spreken het nog elke dag met elkaar, maar ook met onze vrienden en met familie.