Moi,

Mijn naam is Kees Veenstra en ik zit sinds februari 2018 in het bestuur van het Huus van de Taol. Ik ben 64 jaar, getrouwd met Janny en geboren, getogen en woonachtig in het mooie Schoonebeek. Wij hebben een zoon en een dochter, die allebei al het huis uit zijn.

Qua werk vermaak ik me 24 uur per week als HR-manager bij Corlido in Emmen. In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van de Stichting Schoonebeek in Actie. Wij organiseren veel in het dorp en daar ben ik dan ook best druk mee. Verder doe ik nog wat bij SVV’o4 en voetbal ik zelf nog bij de Old Stars van FC Emmen. Dat is de afdeling ‘walking football’ voor 60-plussers. Heel mooi om te doen.

Thuis, op het werk en bij alles wat ik verder doe praat ik, als het even kan, Drents met mensen. Ik ben trots op Drenthe in de breedste zin van het woord en ik zet mij dan ook graag in om dat te promoten. Mijn uitdaging is om nog veel meer mensen ook zover te krijgen. Daar maak ik mij graag sterk voor. Niet alleen als bestuurslid, maar ook als vrijwilliger van het Huus van de Taol.