Andries Middelbos, van krantenbezorger naar schrijver

 Andries Middelbos uit Gasselternijveen heeft zijn eerste boek af. In Knooien in ’t duuster beschrijft hij zijn belevenissen in de vroege morgen als hij de kranten in de bus doet.

In het Huus van de Taol in Beilen waren vrijdag 17 juni zo’n veertig man bij de presentatie van het eerste boek van Andries Middelbos. De schrijver gaf het eerste exemplaar van zijn boek Knooien in ’t duuster aan zijn vrouw Dinie. In 37 verhalen laat Middelbos zien wat een dagbladbezorger zoal beleeft in de vroege uurtjes van de dag.

Bij de presentatie was nog een Andries Middelbos. Uitgeverij Het Drentse Boek vond het een mooi idee als Andries Middelbos, de schilder uit Hoogeveen, de omslag voor Knooien in ’t duuster zou maken. En zo is het ook gegaan. Het mooie was, dat de schrijver en de schilder elkaar bij de presentatie voor het eerst de hand hebben geschud. Andries Middelbos de schilder heeft ook schilderijen meegenomen en die zijn vanaf nu te bekijken in de zalen van het Huus van de Taol, Raadhuisplein 1 in Beilen.

Het boek is voor 14,95 te koop in de boekhandel en de webwinkel van het Huus van de Taol.

Andries Middelbos (links: de schrijver) ontmoet voor de eerste keer Andries Middelbos (rechts: de schilder)