Duo Karst zingt Roel Reijntjes H.C. 25-08-'98

Duo Karst zingt Roel Reijntjes H.C. 25-08-’98

Duo Karst zingt Roel Reyntjes

HOOGEVEEN – op 4 oktober komt de nieuwe cd uit van Duo Karst. Deze cd die als titel ‘De dichter en de Oel’ draagt bevat een 10-tal liedjes die gemaakt zijn op teksten van de Drentse schrijver Roel Reijntjes. De in Beilen geboren en getogen Reijntjes selecteerde uit zijn gedichten op aanvraag van Duo Karst een aantal teksten die zich ‘leenden om muziek bij te schrijven.
Deze zomer heeft Duo Karst in de eigen studio in Zuidwolde de opnames voltooid van dit nieuwe, inmiddels 6e Drentstalige album dat vanaf 5 oktober cd van de week is op diverse radiostations. Op 11 oktober zal om 14.30 uur in De Tamboer te Hoogeveen de voorstelling ‘Duo Karst zingt Roel Reijntjes’ worden gebracht. Tijdens deze voorstelling zal Duo Karst de liedjes laten horen van hun nieuwe cd en zal Roel Reijntjes de nodige tekst en uitleg geven bij zijn teksten.
TV Drenthe maakt van deze voorstelling opnames voor een ‘special’ die op oudejaarsavond 1998 zal worden uitgezonden. Voor het bijwonen van de opnames op 11 oktober zijn nog kaarten verkrijgbaar.