Sjarlefrans Kansberekening D.v.h.N. 17-02-2015

Sjarlefrans Kansberekening D.v.h.N. 17-02-2015

SJARLEFRANS
Kansberekening

e angst dat de eerde binnenkôrt trôffen wordt deur een KOMEET is niet oet de locht grepen. De vraog is niet 6f, maor wannéér het gebeurt. Het is een kwestie van KANSBEREKENING wanneer de KOMEET de eerde raokt. De mens hecht enorme weerde an KANSBEREKENING. Dit is zeer unterecht. Gooi maor ies honderdoezend keer met een dobbelstien. Dan weet je waorum KANSBEREKENING schromelijk overschat is. Toevallig wel. Ik heb tenmiensten nog nooit heurd dat KANSBEREKENING oes kan helpen tegen de inslag van een KOMEET.
Het umgekeerde is het geval. Elke dag dat de wereld niet raokt wordt deur de KOMEET, wordt de kans groter dat het môrgen wél gebeurt. Als de KOMEET ok môrgen niet komt, is de kans dubbel zo grootveur overmôr-
gen.
Zo verdubbelt de kans op inslag elke dag totdat de inslag der KOMEET niet meer oet kan blieven, wegens dat de kans astronomisch is. Dit is de schuld van die mooie KANSBEREKENING van jullie.
Hieroet bliekt dat de werkelijke vijand der mensheid niet de KOMEET is, doch de KANSBEREKENING. Het geleuf in de KANSBEREKENING is echter helaos unverwoestbaor en zal tot in lengte van daogen zôrgen veur rampspoed en ellende die elke beschrieving tart en waorbij vergeleken de inslag van onze KOMEET slechts kienderspel is.