Volk & FENS

Volk & FENS is een fusie van Moi Volk en FENS en bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten.

Volk & FENS

Volk & Fens is het resultaat van een fusie van Moi Volk en FENS van begin 2022 en bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten.

Ze hebben een voorliefde voor de streektaal en geven daaraan een eigen klankkleur middels zelfgeschreven en gecomponeerde liedjes. Daarnaast vertalen en bewerken ze bestaande liedjes.

Hun repertoire bestaat uit eigen liedjes, zowel in de streektaal, als in het Nederlands en Engels.

De teksten van hun liedjes variëren van hilarisch, anekdotisch, romantisch tot diepzinnig, country – en folkachtig geïnspireerd.

Daarnaast coveren ze evergreens en andere liedjes die ze leuk vinden om te spelen, waaronder een schat aan Drentse liedjes!

Tijdens optredens laten wij ons graag inspireren door wensen van het publiek en schuwen spontane acties en improvisaties niet. Integendeel, wij laten ons graag verrassen.

Familiefeestjes, verenigingen, zorginstellingen, maar ook buurt – en ouderensociëteiten, zijn ons niet onbekend en daar verzorgen wij graag een optreden.

Wij bespelen diverse instrumenten en beschikken over een eigen semi- professionele geluidsinstallatie, met inplugmogelijkheid voor derden.

Voor informatie en boekingen kunt u contakt opnemen met:

Henk Jan Fokkens:  06-22951704

fokkensassen@hotmail.com

Marinus Stam:          marinusstam64@gmail.com