Het Drents heeft zeven varianten, die allemaal op onze website gebruikt worden. Voor de algemene dingen als titels, inleidende teksten en formulieren gebruiken wij het Drents van Beilen, onze standplaats. Dat is het Midden-Drents. Bij alle teksten op de website houden we ons aan de spelling per variant, zoals die door de Provincie Drenthe is goedgekeurd.

We doen er alles aan om de informatie op onze website zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat er onjuistheden of verouderde informatie op de website terecht komen. Wij juichen het van harte toe dat u dit aangeeft per telefoon of mail.

Deze website kan links bevatten naar derden. Het Huus van de Taol heeft geen invloed op de websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van de websites van derden.

Tekst- en beeldmateriaal kan auteursrechtelijk beschermd zijn en kunt u daarom niet zomaar gebruiken. Alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik mag materiaal gebruikt worden, vraag in alle andere gevallen toestemming via info@huusvandetaol.nl.