Disclaimer

Het Drents hef zeuven varianten, die allemaol op onze webstee gebruukt wordt. Veur de algemiene dingen as titels, inleidende teksten en formulieren gebruuk wij het Drents van Beilen, oeze standplaoents. Dat is het Midden-Drents. Bij alle teksten op de webstee hol wij de spelling an zoas die bij de variant heurt, en die deur de Provincie Drenthe is goedkeurd.

Wij probeert alle dagen oeze webstee zo goed meugelijk bij de tied te holden. Toch kan het gebeuren dat der dingen misgaot: aj fouten of veroldere informatie tegenkomt kuj dat rustig an ons deurgeven, via tillefoon of mail.

Op dizze webstee kunt links of verwiezingen staon naor websites van darden. Veur de inhold of bereikbaarheid van een aandere webstee bin wij niet verantwoordelijk en kuw dus ok niet garanderen daj vinden gaot wat aj vinden wilt.

Tekst- en beeldmateriaal kunt deur auteursrechten bescharmd wezen, dat kuj dus niet zomaor gebruken. Aj het materiaal veur persoonlijk, niet-commercieel gebruuk wilt gebruken kan dat, vraog in alle aandere gevallen eerst via info@huusvandetaol.nl toestemming