Annemiek Drenth

Moi! Ik bin Annemiek Drenth en ik kom uut Emmen.

Annemiek Drenth

Annemiek Drenth Drenste artiesten Huus van de Taol

Ik besleut in 2019 mien hart te volgen en heb toen van mien passie veur mèensen en meziek mien waark maokt. Mien meziek kan inzet worden bie verschillende diensten die ik an kan bieden als trouwambtenaor of spreekster.

Trouwambtenaar (zingende)

Hebben jullie plannen um te gaon trouwen? Wacht niet al te laank met het zuuken naor een trouwambtenaor die echt bij jullie past.

Trouwambtenaor, een zingende trouwambtenaor, dat wil ik graog wezen. Met verschillende mèensen in contact wezen en ze verbinden vanuut liefde vind ik het allermooiste wat er is.

Jullie allermooiste liedjes live speuld tiedens de ceremonie, verweven met de mooie woorden over jullie liefde, jullie leven saomen? Ook dat is meugelk, meziek is emotie en emotie overbrengen is iets heel bezunders.

Nauurlijk kuj mij ook boeken als trouwambtenaor zunder live meziek.

​Sinds jannewaori 2020 ben ik aansleuten bij de gemeente Stadskanaol as benuumd en beëdigd trouwambtenaor (Babs) en hierdeur bin ik bevoegd um deur het heule laand de mooiste meschen te trouwen!

Spreekster tiedens Uutvaorten

​Deur mooie woorden vanuut liefde te spreken tiedens een uutvaort zuw der saomen veur zörgen de uutvaort zo compleet meugelijk te maoken.

Ofscheid nemen is niet makkelijk maor een mooi ofscheid kan ok troost geven.

Een oofscheid zoals diegene was.

Ook hier is er een meugelijkheid om het spreken met live meziek te combineren.

Veur wat meer informatie of vraogen verwies ik je graog naor mien webstee

www.annemiekdrenth.nl

Tillefonisch ben ik te bereiken op: 06 15 33 33 46

Ik heur graog van je a’k wat veur je kan doen,

Groeten uut Emmen,

Annemiek Drenth