Diana Huizing-Beekelaar

Is een geboren en getogen Hollandscheveldse en woont daor nou nog steeds.

Diana Huizing-Beekelaar

Diana Huizing-Bekelaar Drents spreker Huus van de Taol

Nao de Havo in Hoogeveen terecht ekomen op de PABO in Meppel. Ze hef 25 jaor in het basisonderwies ewarkt en daor ok lessen in het Dreints egeven. Sinds 2014 is ze docent Dreints bij het Huus van de Taol en gef ze samen mit Alja Kiers cursussen in de zuudwest-zuud variant. Sinds 2021 is ze BABS van de gemiente Hoogeveen, mar mag deur het hele laand huwelijken sluten. Op de website schref ze dit erover:

” JA, ik wil! Ik wil graag helpen om jullie huwelijk of partnerschap tot een onvergetelijke dag te maken. Een dag waarvan jullie het stralende middelpunt zijn. Een eer om daarvan een onderdeel te mogen zijn! Mijn wens voor jullie is dat je met een glimlach (schaterlach mag ook) terug zult kunnen kijken op een bijzondere dag.

Ik ben Diana Huizing-Beekelaar en woon met man, zoon, dochter en hond in Hollandscheveld. Ik ben 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Ik lees, zing, lach en praat graag, en dat laatste het meest in het Drents… en dat kan ook tijdens jullie ceremonie.

In een persoonlijk gesprek met jullie hoor ik graag jullie wensen. Welke muziek past bij jullie? Wat is jullie speciale verhaal? Wat maakt je aan het lachen? Kortom: alles is bespreekbaar en bijna alles is mogelijk. Dus voor een dag die in het teken staat van liefde, met een vleugje traditie, een snufje vriendschap, een  sprankje romantiek en een tikkeltje melancholiek,  met daaroverheen een heerlijk sausje van humor, ben je bij mij aan het goede adres. Dus: JA, ik wil! ”

In 2022 is ze naost de andere bezigheden ok streektaalambassadeur van het Huus van de Taol eworden. Wi’j wat van heur weten, ie magt alles vraogen, mar of ze overal antwoord op hef of gef, is ofwachten… ;-)

diana.huizing72@gmail.com
06 41412205