Kars Klok

De trouwdag : een biezunder ogenblik in het leven van meinsen. En een ieder beleeft dizze dag aanders, ieder paor is ongelie

Kars Klok

Kars Klok Drents spreker Huus van de Taol

As ankommen paorties het op pries stellen om de trouwerij in het Dreents te doen, zol ik dat met heul veul plezier veur mekaor maken en dizze dag  tot onvergetelijke  maoken.

Met een lach , mangs een traon, een grap en mooie verhaolties over het paor en natuurlijk ruumte veur eigen inbreng en persoonlijke wensen, prebeer  ik er een biezundere ceremonie van te maoken.

Veuraf ga ik bei het toekomstig paor thuus op bezuuk om er achter te komen waor het allemaol is begunnen, wat hen zo antrekt in mekaor en waorom ze veur mekaor keuzen hebben. Daorveur neem ik dan riekelijk de tied.

Ik denk altied maor zo: “Het is jullie dag, jullie staon vandaege in de schienwarper’.  Een dag om nooit te vergeten, waor je joen hiele wiedere leven met veul plezier op terug kunt kieken.

Evenpies over mijzelf:

Mien naom is Kars Klok en ik woon in Assen ,maor ik mag deur hiel de provincie, nee in hiel Nederland meinsen trouwen.

As joe dit verhaoltie meugelijk wat liekt, kuj mij altied bellen. Mien nummer is 0613832830 en jao mailen mag ok: karsklok@hotmail.nl

Wie wet heur ik van joe.